tirsdag 2. april 2013

Ny Helgenen TV-serieLitt på siden med tanke på at dette er en bladblogg, men HELGENEN er tross alt en tegneserieveteran her i Norge - med egne bladutgivelser fra 1966 til 1989 - så jeg melder gladelig at det er en ny THE SAINT TV-serie på gang.

Det er blitt laget en pilotepisode som i disse dager shoppes rundt til de store TV-stasjonene, for å se om noen biter på og bestiller en full sesong. Promoposteren som brukes i den forbindelsen ser du til venstre. Det er altså foreløpig ikke sikkert at det blir mer enn denne ene episoden.

Og som du vil se i traileren, har både Sir Roger Moore og Ian Ogilvy (fra Return of the Saint 1978-79) småroller i pilotepisoden.
Kjetil

5 kommentarer:

 1. Ja, det der var jo litt morsomt!

  Dessverre preges disse seriene og filmene i dag av veldig mye huritge bevegelse og action (JB, Skyfall). Men det hører vel tiden til?

  Gammel helgene var blitt veldig gamle nå!

  Kanskje et gjensyn med Helgenen som tegneserie hadde vært noe? I en eller annen av Egmonts utgivelser?

  SvarSlett
 2. Helt enig, jeg orker ikke disse nymotens action-filmene som er totalt blottet for spenningsmomenter. Ja, jeg husker seriebladet Helgenen.

  SvarSlett
 3. Det foreligger ingen planer om å blåse nytt liv i Helgenen-bladet, men jeg har alltid hatt stor sans for det - spesielt Salvadors tegninger - så man skal aldri si aldri.
  Apropos gamle helter: Agent X9 har gått opp på sidetallet og trykker i tiden fremover ekstrahistorier med bl.a. Garth, James Bond og Paul Temple.

  SvarSlett
 4. Ja, det er sant. Kanskje akkurat det bladet kunne ta inn en Helgenen-historie. Jeg har ikke tro på å blåse liv i bladet, men en serie med historier kunne vært noe. Disse Helgenen-historiene er eldre i norsk serieverden enn de som nå går i X9.

  SvarSlett
 5. Flott gjensyn med Helgenen, som her er den gamle gode ettersøkte gentlemanstjuven! Og Patricia Holm er også med! Jeg gleder meg!

  SvarSlett